вторник, 16. јули 2019. Вести денес: 17
home Љубов и секс

10 карактеристики на перфектните мажи

10 карактеристики на перфектните мажи

Откријте за каков маж сонуваат сите жени и поред кој никогаш не би погледнале друг маж. Кратко и јасно.

Маж кој знае добро да готви и ужива во тоа

Мажи кои имаат автентичен стил, водат грижа за својот изглед и оние кои не би пуштиле пивски стомак кога ќе влезат во брак.

Мажи кои знаат како се користи машината за перење алишта

Мажи кои знаат како треба со децата, тука е да ги подели сите обврски и знае да постави приоритети

Мажи кои сакаат да читаат книги

Финансиски добро поткован или спремен да работи и да заработи

Мажи кои не сакаат женски предрасуди, клише размислувања и однесување

Маж кој е емотивно зрел, интелегентен и со доволно животно искуство

Маж со богат внатрешен и друштвен живот и смисла за хумор

Маж кој го сака животот и ја сака својата жена