вторник, 2. јуни 2020. Вести денес: 110
Актуелна тема

Од минута во минута за ситуацијата со коронавирусот во Македонија и светот

home Храна и пијалаци

Седум рецепти за зајакнување на имунитетот

Седум рецепти за зајакнување на имунитетот

Здравјето во голема мера зависи од храната што ја внесуваме во организмот. Најдобриот начин за зајакнување на имунитетот е преку храната, па затоа гответе паметно и не се потпирајте на вештачки витамини и додатоци во исхраната.

За да функционира како што треба, телото треба да ги добие потребните количини на витамини, минерали, но и други хранливи материи, а тоа најдобро ќе го постигнете преку исхраната.

Овие седум рецепти нека ви послужат како основа за суперздраво мени што ќе ви помогне да изградите посилен имунитет.

Коронавирус