понеделник, 23. мај 2022. Вести денес: 39
home Храна и пијалаци

Џејми Оливер советува како да станете мајсторски скараџија

Џејми Оливер советува како да станете мајсторски скараџија

Првомајската скара ќе се направи и во време на пандемија. Ако сакате да станете вистински мајстор за чија скара ќе се зборува надалеку, следете ги советите на Џејми Оливер.

Коронавирус