петок, 5. јуни 2020. Вести денес: 8
Актуелна тема

Од минута во минута за ситуацијата со коронавирусот во Македонија и светот

home Храна и пијалаци

26 креативни идеи за појадок

26 креативни идеи за појадок

Во ова видео се претставени 26 креативни идеи за појадок, рецепти кои лесно може да ги направите дома со мали модификации, според сегашните услови на изолација и состојките кои ги имате.

извор: kajgana.com

Коронавирус