недела, 12. јули 2020. Вести денес: 112
МЕГА БОМБА

Нуклеарна бoмба: Заев зема рeкет од 6 милиони евра! (АУДИО)

home Храна и пијалаци

12 најчести грешки при обид за намалување телесна тежина

12 најчести грешки при обид за намалување телесна тежина

Сакајќи да постигнат што подобри резултати, особено во краток временски период, луѓето често несвесно прават грешки кои им ја минираат диетата по што на крајот резултатот изостанува.

Најдобро е да се послуша совет на нутриционист кој најдобро се разбира од исхрана и диети. Садија во ова видео ги објаснува дванаесетте најчести грешки при обид за слабеење.

Парламентарни избори 2020