сабота, 8. август 2020. Вести денес: 25
home Хороскоп

Жената во овој хороскопски знак е родена да биде кралица и да не се грижи за ништо

Жената во овој хороскопски знак е родена да биде кралица и да не се грижи за ништо

Жените во овој хороскопски знак пленат со посебна енергија.

Станува збор за Водолија.

Како може да се движи толку лесно? Како може да чувствува толку длабоко? Таа е контрадикција во движење. Таа е социјална пеперутка и осамен волк. Таа е алтруист и бунтовник без причина. Таа е лудиот научник и емоционален човечки хаос.

Живее во својата глава, но има огромно срце. Таа е врела. Таа е ладна. Таа е овде. Таа е тука. Таа е бесна, дива, тврдоглава како пекол, силна и незапирлива. Таа е светла и провидна. Таа е чиста енергија.

Таа е како гром, торнадо, силен импулс на електромагнетна енергија. Таа не е шега. Таа може да се промени во дел од секундата, да ги покаже своите необични крилја и да полета спроти струите на ветерот. Дали некој може да се осмели да помисли дека ја поседува? Дали некој се осмелува да се обиде да ја задржи? Таа никогаш нема да остане во кафезот на животот, дури и ако со сите сили мора да се бори за слобода. Таа е чиста енергија. Таа ќе излезе надвор и ќе танцува.

Таа знае дека болката и тагата и шокот и неуспехот се всушност креативни сили, потребни како воздух, инспирираат, исто како и уметноста. Таа не се плаши од самотија и сама оди во авантури, ширејќи ги своите крилја, дишејќи со полни гради.

Таа е мудра жена, таинствено суштество, интригантна фатаморгана, постојано во движење, секогаш недостижна. Но, зад ладната самодоверба и изгледот на диво дете, таа е исплашена и ранлива. Таа потајно е осамен волк во потрага по некој кој ќе ја цени нејзината неконвенционална, слободна душа.

Таа ќе најде сопатник кој ќе биде авантурист како неа, тоа ќе биде прекрасна љубов. Таа ќе љуби страствено и необично, но и слободно и безусловно. Но, секогаш ќе биде своја жена. Нема никому да припаѓа. Затоа што таква ѝ е судбината.

Таа е родена да лета таму каде што удира громот. Таа е чиста енергија.

Коронавирус