четврток, 15. април 2021. Вести денес: 8
home Хороскоп

Затворен и недоверлив, љубоморен и лут: Какви се луѓето во хороскопскиот знак Рак?

Затворен и недоверлив, љубоморен и лут: Какви се луѓето во хороскопскиот знак Рак?

Сите хороскопски знаци имаат своја негативна страна, а така е и со Ракот.

Тој е чуден, затворен, недоверлив, болно зависен од вниманието на другите, како од тоа да зависи неговиот живот.

Ќе го налутат и расплачат ситници, а заради неговата пречувствителност и несигурност ќе види проблем и каде што го нема.

Тој смета дека е најмотивираното битие на светот и никој не го разбира. Наместо да ги решава проблемите, тој претпочита да жали за неговата тажна судбина и суровоста на животот.

Кога ќе се вљуби, љубомората го „јаде“. Сака да внимава на партнерот 24/7 и едноставно не му дава да дише.

Коронавирус