петок, 29. јули 2022. Вести денес: 8
home Хороскоп

Тие имаат ладно срце: Луѓето од ОВОЈ хороскопски знак немаат чувства

Тие имаат ладно срце: Луѓето од ОВОЈ хороскопски знак немаат чувства

Тие се толку студени што понекогаш се чини дека немаат чувства.

Близнаци

Тешко е да се поверува, но Близнаците имаат многу ладно срце. Претставниците на овој хороскопски знак зборуваат многу за љубовта, знаат да бидат романтични, но не дозволуваат никого да примат во своето срце.

Тие се многу себични, се грижат само за себе.

Претставниците на овој хороскопски знак многу често ги лажат нивните партнери. Тие се екстремно исплашени од преземање на каква било одговорност, па затоа ретко стапуваат во брак.

Нивната страст пламнува како оган многу брзо и исто толку бргу згаснува.

Коронавирус