петок, 27. мај 2022. Вести денес: 206
home Хороскоп

СОН НА СЕКОЈА ЖЕНА: Мажот во ОВОЈ хороскопски знак е најдобар сопруг и татко

СОН НА СЕКОЈА ЖЕНА: Мажот во ОВОЈ хороскопски знак е најдобар сопруг и татко

Иако сите имаат различни вкусови, желби и очекувања, сепак сите жени сакаат на крајот да се омажат со некој кој ќе биде верен, ќе ги сака и ќе биде покрај нив.

Според астролозите, положбата на планетите на одреден хороскопски знак има значајно влијание врз карактерот на една личност.

Па така, мажот кој е роден во хороскопскиот знак Бик, се смета дека како сопруг ги има најдобрите особини од сите знаци во Зодијакот.

Постојат некои описи кои го претставуваат Бикот како неморален, но тоа е само во исклучителни ситуации кога има силна потреба да го задоволи својот физички живот.

Инаку, тој е кроток, добродушен и верен. Никогаш нема да запостави својот дом и семејството поради каков било интерес. Тој ги обожува сопругата и децата, поради што дава сè од себе за да им ги обезбеди најдобрите услови за живот.

Овој тип на маж најчесто се жени со девојка која има подобар материјален и социјален статус од него, затоа што се раководи од амбицијата да успее да се пробие во повисоките друштвени и општествени кругови.

Венера му дава исклучителна смисла за убавина, што допринесува за тоа Бикот секогаш за себе да бара убава и згодна жена. Тие обожаваат другите да зависат од нив и сакаат да чувствуваат дека тие му даваат сè на своето семејство.

Кога еднаш ќе се ожени, Бикот најтешко се разведува.

Коронавирус