петок, 9. јуни 2023. Вести денес: 20
home Хороскоп

Секоја девојка треба да се пази од мажите во овие три хороскопски знаци

Секоја девојка треба да се пази од мажите во овие три хороскопски знаци

Овие три хороскопски знаци не се мажи за целиот живот. Добро, секако, постојат и исклучоци.

Рак

Раковите можат да се сместатво две групи – оние кои го сакаат својот дом, но се напорни, ситничари и критичари, и оние кои се пасивни, мрзливи и незаинтересирани. Таквите најчесто се со жената поради корист, наследството или поради позицијата, односно од било која причина која на лесен начин ќе им овозможи стекнување на богатство и позиција. Иако ги сака жената и децата, никогаш со ништо нема да биде задоволен до крај и секогаш ќе пронајде нешто што во него ќе предизвика критика или жалење. Сепак, по правило се верни – секако, само ако сите нивни желби во домот се задоволени.

Шкорпија

Единствениот начин на кој ќе создадете брачна хармонија со овој знак е слепо да го следите во сите негови потфати. Шкорпиите не поднесуваат доминантни жени, тие се старомодни и сакаат да покажат „кој е мажот во куќата“. Сепак, тие ја обожуваат својата сопруга и децата и се успешни на работа, што им овозможува успешно да се грижат за своето семејство. Во длабочината на душата нивните чувства се навистина благородни, иако никогаш нема да научат да ги изразат. Ако можете да ги задоволите сите негови огромни желби, во креветот и надвор од него, би можеле да имате успешен брак.

Стрелец

Овој тип на мажи бара мудра и тактична жена бидејќи тој ќе ги забележи нејзините грешки, несовршености и мани. Неговиот интерес за светот е огромен – сака да помогне и да учествува во се`, што понекогаш тешко го држи врзан за бракот и домот. Со овој маж не е тешко да се живее, но поради неговиот недостаток на чувства, големото нетрпение за било што ограничено или строго утврдено со правила, неговата сопруга ќе биде приморана да ги прошири своите хоризонти за да одржува чекор со него.