петок, 9. декември 2022. Вести денес: 187
home Хороскоп

Родените во знакот Лав ќе се препознаат во овие мудрости

Родените во знакот Лав ќе се препознаат во овие мудрости

Луѓето родени во знакот Лав ќе се препознаат во следните цитати:

Подобро е да се живее еден ден како Лав, отколку сто години како овца.

За успех во животот потребни ви се две работи: игнорирање и самодоверба.

Кога ќе останеш без аргументи, навреди ја другата страна.

Правете го тоа што најдобро го умеете. Никој не може подобро од тоа.

Волјата е за силните, желбата за слабите.

Одгомниот успех е најдобра одмзада.

Ништо големо на светот не е постигнато без страст.

Огнена волја и силна упорност се квалитети кои секогаш носат успех.

Кариерата се раѓа во јавноста, талентот во тајност.

Да ги почитуваме сите правила, не би стигнале никаде.

Суштината е да бидете живи и бестрашни, а да не седите и молчите како што некои би сакале.

Нема да плачам поради тебе, мојата маскара е скапа.

Подобро да ме мразат поради она што сум, отколку да ме сакаат поради тоа што не сум.

Мудриот човек бакнува, но не сака, слуша и не верува. Тој остава пред да биде оставен.

Најнови вести

Qatar 2022