четврток, 21. октомври 2021. Вести денес: 9
home Хороскоп

ПРИСТИГНУВА ПОЛНАТА МЕСЕЧИНА ВО ВОДОЛИЈА: Моќен астро период кој ни носи силни промени

ПРИСТИГНУВА ПОЛНАТА МЕСЕЧИНА ВО ВОДОЛИЈА: Моќен астро период кој ни носи силни промени

Полната Месечина во Водолија во текот на 24 јули ќе ни донесе бран на промени, добра енергија и вибрации, што ќе не доведе до духовно заздравување, а еве што ни предвидува хороскопот! Тоа е всушност една од двете полни месечини во Водолија што ќе ги почувствуваме, бидејќи полна месечина во Водолија не чека и следниот месец.

Добрата работа што има две полни месечини во Водолија за толку краток временски период е што тие ќе работат во неверојатна меѓусебна хармонија. Сè што ќе ни се случи за време на првата полна месечина во Водолија, ќе биде цврсто поврзано со следната, што ќе се одржи на 22 август.

Знакот на Водолија, кој е претставен со симболот на водоносникот, има способност да собира вода, што е поврзано со емоциите на светот, кои се претвораат во енергија на ветерот. На овој начин, водолијата ги „истура“ назад во светот и носи промена на свеста!

Сето ова носи лековити квалитети на енергијата на Водолија, со која можеме да се поврземе за време на оваа полна Месечина. Поврзувањето од ваков вид е особено можно поради астероидот Харикло, кој го претставува Духот на медицината и неговото поврзување со полна Месечина во Водолија го охрабрува нашето истражување на алтернативни методи на лекување, особено оние што се случуваат на ниво на енергија.

Покрај тоа, полната Месечина во Водолија во текот на јули ни носи енергија на трансформација и целосни промени. Ќе разбереме што е тоа што треба да го оставиме во животот, за да можеме да доживееме преродба. Ќе почувствувате неверојатна потреба да промените нешто и да се ослободите од животот, на што интуитивно ќе ве води интуицијата.

Со овој вид на енергија, ќе бидете неверојатно проактивни и со отворен ум. Енергијата на Водолија е револуционерна и ќе нè натера да се промениме. Исто така, ќе ни даде храброст да преземеме одредени чекори. Ќе се ослободите од крутите идеи и погрешните обрасци.

Локални избори 2021