среда, 8. февруари 2023. Вести денес: 138
АКТУЕЛНО

Огромен број човечки жртви во земјотресот, Турција поместена за три метри

home Хороскоп

Полн паричник за овие хороскопски знаци: Утре играјте некоја игра на среќа!

Полн паричник за овие хороскопски знаци: Утре играјте некоја игра на среќа!

Рак

Раковите умеат да ги испитуваат и да ги анализираат сложените финансиски податоци и подготвени се да дејствуваат со коцкање, кога ризикот навистина е оправдан.

Тие имаат тенденција да се впуштат во неколку паралелни инвестициски стратегии. Луѓето од овој знак гледаат секогаш да издвојат и пари во кеш, а не само да имаат заштеди во банка.

Близнаци

Од друга страна, пак, Близнаците се пасивни инвеститори, кои имаат тенденција да фантазираат за богатство, но без да знаат реално како да го акумулираат.

Проблемот е дека тие или не дејствуваат, или не можат да ја видат реалната ситуација. Близнаците се склони да им веруваат на блиски луѓе во однос на финансиските дела. Некои претставници на овој знак страдаат од непромислени навики во однос на трошоците (хазардна зависност, на пример) и треба да побараат помош.

За жал на Близнаците, Раковите утре ќе се израдуваат. Паричникот ќе им се наполни со парички. Играјте игри на среќа.