вторник, 19. јануари 2021. Вести денес: 0
home Хороскоп

Подалеку од нив: Ова е најлицемерниот хороскопски знак

Подалеку од нив: Ова е најлицемерниот хороскопски знак

Кој рече дволични? Тоа е само благ израз за овие безкарактерни личности кои мислат едно, друго и трето, а потоа прават нешто десето. Овој пат станува збор токму за Близнаците. За нив се вели дека се површни, бодејќи тие се во можност да се восхитуваат на едно нешто со часови, а буквално да мислат нешто сосема спротивно.

Тие се обидуваат да бидат манипулатори, а вистината е дека толку многу им се восхитуваат на своите манипулации и лаги што потоа не знаат ниту што сакаат, ниту каде се фокусирани. Многу сакаат, а на крајот ништо не завршуваат.

Ако некој од овој знак од хороскопот Ви ветил нешто сигурно тоа значи дека залудно се надевате, бидејќи тие немаат никакво чувство за одговорност. Но Близнаците не го прават тоа поради некоја страст, туку едноставно им е досадно, па токму затоа, од време на време им треба да направат нешто за да се случи некаква промена.

Ако можете држете ги подалеку од себе, а ако им кажете дека сакате брак, деца или мирен семеен живот тие самите ќе исчезнат за миг.

Коронавирус