петок, 24. јуни 2022. Вести денес: 0
home Хороскоп

Почетокот на мај носи многу предизвици за овие два хороскопски знака

Почетокот на мај носи многу предизвици за овие два хороскопски знака

„Женски магазин“ пишува дека почетокот овие денови носат многу предизвици за овие два хороскопски знака.

Лав

Што и да чувствувате утре, понеделник ќе биде интензивно и длабоко. Со други зборови, ако некој каже нешто смешно, ќе се смеете со часови (можеби малку неконтролирано).

Развојот на страстите доаѓа на пладне и тоа е добро. (Само немојте да бидете премногу чувствителни.) Подоцна во текот на неделата, некој ќе се обиде да ве убеди да преземете некој финансиски чекор, но нема да бидете сигурни дека сте подготвени за такво нешто. Размислете за тоа во текот на наредниот викенд.

Риби

Иако не се фалите за тоа, имате многу аналитички ум. Можете брзо да видите што навистина се случува. Споделувајте ги заклучоците со добар пријател – со некој кој нема директна врска со одредена ситуација, со некој на кого му верувате. И слушајте што ќе ви каже тој/таа, затоа што тоа мислење може многу да ви помогне.

Всушност, од вторник до петок, внимавајте што зборуваат другите. На пример, вашето семејство. Наредниот викенд ништо нема да ве интересира освен љубовта. Ќе се препуштите и уживате.

Коронавирус