сабота, 16. октомври 2021. Вести денес: 0
home Хороскоп

Овој знак во зодијакот е крал на неверствата

Овој знак во зодијакот е крал на неверствата

Тој природно има ист вкус како и вие, се смее на истите шеги, исто се облекува и сака ист амбиент. Никогаш не ви е тешко со него да излезете на крај и ви одговара неговото присуство. Со други зборови со водолија ќе стекнете внимание дека сте во друштво на ‘оној вистинскиот’.

Проблемот е меѓутоа, што со него сите жени, исто така, чувствуваат и што тука нема издиференцирано, па така нема ни посебна приврзаност кон вас. Водолијата е вистиски камелеон кој се труди скому да му угоди и покрај него добро да се чувствува.

За да го запознаете подобро, мора да ја поминете оваа втора фаза: еден ден покажува незаинтересираност спрема нешто што ви се допаѓа или ако изрази желба која не ви одговара, тоа значи дека почнал полека да се отвора. Дури и тогаш ќе настојува да ви подели само еден дел од она што навистина го мисли и чуствува. Негова тенденција е да живее неколку животи наеднаш, по еден за секој амбјент, за секока група пријатели или за секој со своите желби или интересирања.

Доколку сакате да го видете вистински вљубен, ќе мора да причекате ден кога ќе биде подготвен да ви се прикаже целосно, без цензура, со сите свои 1 000 лица и кога ќе ви раскаже што прави и како се чувствува кога не е со вас.

Коронавирус