вторник, 19. јануари 2021. Вести денес: 0
home Хороскоп

Овие хороскопски знаци секогаш има даваат втора шанса на своите поранешни партнери

Овие хороскопски знаци секогаш има даваат втора шанса на своите поранешни партнери

Рак и Риби

Родените во овие знаци се многу чувствителни личности кои често дозволуваат носталгијата да предвладее со нивните чувства. Филм, песна, серија – било што може да ги потсети на нивните бивши. Тие сакаат да останат во сигурна зона и постојано да се враќаат кај нив. Иако можеби е тешко и неизводливо, внимавајте колку и какви шанси им давате на своите бивши. Тие често се свесни за вашата огромна чувствителност и затоа и се обидуваат да го искористат тоа. Не дозволувајте да бидете повредени.

Бик и Вага

Родените во овие знаци ја сакаат романтиката, а не носталгијата. Тие сакаат да веруваат дека постои сродна душа и често се во состојба со розови наочари да гледаат на своите бивши. Затоа, им простуваат за се што направиле. Не дозволувајте да ве обземат ваквите емоции и да дозволувате да се враќате на истите луѓе кои ве повредиле.

Коронавирус