сабота, 10. јуни 2023. Вести денес: 12
home Хороскоп

Овие хороскопски знаци секогаш им даваат втора шанса на своите бивши

Овие хороскопски знаци секогаш им даваат втора шанса на своите бивши

Можеби ги излажавте своите најдобри пријатели дека го избришавте бројот од својот бивши дечко или девојка, но тоа е далеку од вистината. Ако сте претставник на некој од овие хороскопски знаци, вие давате втора шанса (а понекогаш и трета) на своите поранешни љубови.

Рак и Риби

Родените во овие знаци се многу чувствителни личности кои често дозволуваат носталгијата да предвладее со нивните чувства. Филм, песна, серија – било што може да ги потсети на нивните бивши. Тие сакаат да останат во сигурна зона и постојано да се враќаат кај нив. Иако можеби е тешко и неизводливо, внимавајте колку и какви шанси им давате на своите бивши. Тие често се свесни за вашата огромна чувствителност и затоа и се обидуваат да го искористат тоа. Не дозволувајте да бидете повредени.

Бик и Вага

Родените во овие знаци ја сакаат романтиката, а не носталгијата. Тие сакаат да веруваат дека постои сродна душа и често се во состојба со розови наочари да гледаат на своите бивши. Затоа, им простуваат за се што направиле. Не дозволувајте да ве обземат ваквите емоции и да дозволувате да се враќате на истите луѓе кои ве повредиле.