недела, 31. мај 2020. Вести денес: 85
Актуелна тема

Од минута во минута за ситуацијата со коронавирусот во Македонија и светот

home Хороскоп

Овие хороскопски знаци постојано се враќаат на старата љубов

Овие хороскопски знаци постојано се враќаат на старата љубов

Да се испрати или да не испрати порака? Овие Хороскопски знаци велат – да!

Прекините се претежно болни и тешко за повеќето луѓе. Пуштањето од животот на некој за кого сте се врзале толку внимателно што скоро сте станале едно, сигурно не е лесно и секој со тоа се справува на свој начин. Особено тешко е на почетокот кога сè е сé уште “свежо”, тогаш мислите константно лутаат каде што не треба.

Главното искушение лежи во желбата повторно да се контактира со лицето. Можеби само една порака, побик? Што може да биде лошо? Па, ќе бидете изненадени од тоа колку тоа… А тоа најдобро го знаат овие три хороскопски знаци кои најчесто не можат да одолеат да не се јават на бившите и никогаш не можат да ја ослободат поранешната љубов. Elite Daily открива кој најтешко се справува со прекинот. Дали сте меѓу нив?

Овен
Кога Овен ќе добие идеја нешто да направи, вклучувајќи испраќање на СМС на бившата љубов, нема запирање. Впрочем, со владеачката планета како Марс, која е поврзана со страст и агресивност, дали очекувате нешто помалку? Тоа е знак кој си верува самиот на себе, и ако одлучи дека нешто е добра одлука, нема враќање – ќе го стори она што ќе го науми.

Затоа, особено им е тешко кога некој ќе прекинсо нив, и тие не стасале да имаат свој збор во неа. Пишувањето и ијавувањето на бивш/бивша тргнува веднаш и не попуштаат се додека одбивањето на крајот не стане дури и непријатно. Зашто, во реалноста, враќањето на поранешната љубов може да биде уште поболно од првичниот прекин, но нив ништо не ги запира …

Близнаци
Близнаците, од друга страна, честопати знаат да донесат одлука за која подоцна се жалат. Тоа е знак дека нема комуникациски проблеми и не се плашат да ги изразат своите чувства. По прекин, тие ќе се потрудат да се уверат дека претходната љубов точно знае како се и за што размислуваат, особено ако сакаат да се смират со него/неа. Но, тие брзо сфаќаат дека сепак нема да има ништо од помирувањето, бидејќи не вреди да се враќаме на она што првично пропаднало…

Рак
За длабоко емоционален знак како Рак, времето после прекинуавњето може да биде особено брутално. Ако сте освоиле срце на овој знак, тоа значи дека тие го симнале својот штит и целосно се препуштиле. Ова ниво на ранливост значи длабоки емоционални рани. Токму затоа Рак навистина тешко пуштаат.

Коронавирус