четврток, 28. јули 2022. Вести денес: 181
home Хороскоп

Oвие два знаци ги очекува пари и нова љубов во мај

Oвие два знаци ги очекува пари и нова љубов во мај

Младaта месечина започна вчера и ни носи енергија која не поттикнува да се насочиме на нашите цели и да бидеме практични во спроведувањето на своите одлуки – без обѕир дали станува збор за љубовта или работата.

Енергијата на младата месечина секогаш е поволна за поставување на лични цели и започнување на нови зафати.

Во овој период се чувствува дека универзумот ве поддржува, а особено така ќе биде со овие два хороскопски знака.

БИК

И сонцето и месечината ги здружуваат силите, па ова ќе биде сјаен момент да се фокусираат на своите најголеми желби. Биковите нека се насочат кон своите соништа и да не се грижат за ништо. Мотивацијата во овој период ќе извира насекаде од луѓево во овој знак и истите не треба да се плашат да излезат од зоната на комфорот.

ЛАВ

Луѓето родени во овој знак се многу страствени и упорни во текот на младиот месец, а тоа очигледно добро ќе се одрази на нивната кариера. Тие имаат прилика да направат нови и возбудливи потези на професионален план. Тие треба да бидат разумни во текот на овој месец и треба да знаат дека овој месец ги очекува неочекувана прилика за да застанат на патот на успехот.

Коронавирус