петок, 24. септември 2021. Вести денес: 86
home Хороскоп

ОВА СЕ ТРИТЕ НАЈЗДОДЕВНИ ХОРОСКОПСКИ ЗНАЦИ: Со нив не сакаат да се дружат – ве има ли вас на списокот?

ОВА СЕ ТРИТЕ НАЈЗДОДЕВНИ ХОРОСКОПСКИ ЗНАЦИ: Со нив не сакаат да се дружат – ве има ли вас на списокот?

Некои хороскопски знаци едноставно немаат нешто во себе што ќе го поттикне интересот на другите – некои никогаш не се задоволни, некои се затворени, некои се предвидливи, но сите се досадни на крајот.

Некои ликови не се интересни како другите, но често оставаат впечаток дека се предвидливи, бавни и здодевни.

Водолија
Откако беше испеана во една од најпознатите песни од ерата на хипиците, Водолија дојде и си замина. Ја добија песната, а потоа ја испуштија топката. По нивнaта зорa, никој повеќе не слушна за нив. Има милиони интригантни припадници на овој знак, но никој никогаш не претпоставува дека Водолијата има нешто во себе за да ја забавува групата и да го подигне расположението.

Вага
Поврзани со рамнотежата, луѓето мислат дека Вагите се толку практични што им недостасува имагинација. Она што навистина ги прави Вагите досадни е нивната интензивна способност да бидат пасивно-агресивни. Мајсторски манипулатори, тие за жал не ги забележуваат сигналите на луѓето околу нив што го препознале нивното агресивно однесување. Дури и во општеството, по некое време, Вагата се покажува како прилично досаден соговорник.

Овен
Тој не е првата личност на која мислат луѓето кога размислуваат за досада, но поради нивната упорност во извршувањето на нивната волја, тие често се оставаат сами, бидејќи со текот на времето ова однесување ги заморува луѓето, па им здосадува, а потоа исчезнуваат … Покрај тоа, тие се прилично затворени, и со текот на времето, кога луѓето не успеваат да ги достигнат, се откажуваат и заминуваат. Иако мислат дека нивното однесување е интересно, нивните шеги или остри коментари до луѓето на крајот им се нервираат, а потоа и досада, што во никој случај не ги охрабрува да се дружат понатаму.

Коронавирус