вторник, 18. јануари 2022. Вести денес: 92
home Хороскоп

Нумеролозите откриваат: Ова се најсреќните денови за свадби во 2022 година, а еден ден е особено важен

Нумеролозите откриваат: Ова се најсреќните денови за свадби во 2022 година, а еден ден е особено важен

Доколку планирате свадба следната година, а не сте одлучни за датумот, погледнете кои денови ви ги препорачуваат нумеролозите.

Нумеролозите дошле до заклучок дека во 2022 година ќе има среќни денови во текот на секој месец, како и денови кои лесно се паметат, па затоа се идеални за големи работи, како што е склопувањето на брак.

Покрај тоа, во годината што претстои, има и ден во осмиот месец кој според нумеролошките толкувања симболизира двојна среќа.

Затоа, доколку планирате венчавка следната година, ова се датумите кои ги препорачуваат нумеролозите.

Јануари

Среќни денови: понеделник, 7 јануари; петок, 11 јануари; Среда, 23 јануари

Датуми за паметење: сабота, 1 јануари, 1 (01.01.2022 година); недела, 2 јануари (02.01.2022 година); сабота, 22 јануари (22.01.2022 година)

Февруари

Среќни денови: недела, 4 февруари; понеделник, 5 февруари; четврток, 22 февруари

Датуми за паметење: четврток, 2 февруари (02.02.2022 година); Вторник, 22 февруари (22.02.2022 година)

Март

Среќни денови: недела, 3 март; четврток, 14 март; Среда, 20 март

Датуми за паметење: четврток, 3 март, (03.03.2022 година); вторник, 22 март (22.03.2022 година)

Април

Среќни денови: недела, 1 април; среда, 11 април; петок, 20 април; недела, 11 април

Датуми за паметење: понеделник, 4 април (04.04.2022 година); петок, 22 април (22.04.2022 година)

Мај

Среќни денови: среда, 3 мај; сабота, 6 мај; вторник, 23 мај

Датуми за паметење: четврток, 5 мај (05.05.2022 година)

Јуни

Среќни денови: среда, 8 јуни; вторник, 14 јуни; петок, 17 јуни

Датуми за паметење: понеделник, 6 јуни (06.06.2022 година)

Јули

Среќни денови: петок, 8 јули; понеделник, 11 јули; четврток, 21 јули

Датуми за паметење: четврток, 7 јули (07.07.2022 година); петок, 22 јули (22.07.2022 година)

Август

Среќни денови: среда, 5 август; петок, 7 август; сабота, 8 август (двојна среќа = 08.08.2022); среда, 19 август

Датуми за паметење: сабота, 8 август (08.08.2022 година)

Септември

Среќни денови: понеделник, 1 септември; понеделник, 8 септември; четврток, 25 септември

Датуми за паметење: петок, 9 септември (09.09.2022 година)

Октомври

Среќни денови: понеделник, 7 октомври; вторник, 8 октомври; петок, 18 октомври

Датуми за паметење: понеделник, 10 октомври (10.10.2022 година) и сабота, 22 октомври (22.10.2022 година)

Ноември

Среќни денови: недела, 25 ноември; среда, 25 ноември; недела, 11 ноември

Датуми за паметење: вторник, 22 ноември (22.11.2022 година)

Декември

Среќни денови: понеделник, 4 декември

Датуми за паметење: петок, 2 декември (2.11.2022 година); понеделник, 12 декември (12.12.2022 година) и четврток, 22 декември (22.12.2022 година).

Коронавирус