недела, 28. ноември 2021. Вести денес: 0
home Хороскоп

Негативната страна на луѓето кои во хороскоп се Водолија

Негативната страна на луѓето кои во хороскоп се Водолија

Водолијата со своите ригидни верувања, преку кои понекогаш другите ги претставува како возвишени и продуховени, таа многу лукаво се позиционира во однос на нив.

Водолијата тоа го знае, а знаењето е моќ. Од друга страна, ѝ годи тоа што е потребна.

Таа се храни од сознанието дека другите ѝ се обраќаат нејзе за совет и помош. Се претставува како голем хуманист, но понекогаш има многу нарцисоидност во себе.

Им помага на другите за тие да ја зголемат својата љубов кон неа, а со тоа да го оправда своето постоење и да биде препозната во општеството како личност која е подобра од другите.

Коронавирус