вторник, 3. август 2021. Вести денес: 89
home Хороскоп

Не се заљубувајте во Лавовите

Не се заљубувајте во Лавовите

Не се заљубувате во Лавовите бидејќи ќе ги забележат и најмалите нешта за вас. Дури и оние кои сакате да ги скриете од светот. Ќе ве гледаат одблиску и ќе им се допадне се што правите. Ќе ве прочитаат добро и ќе ве познаваат подобро од сите други.

Не се заљубувајте во нив, бидејќи се најтврдоглави од сите знаци. Секогаш ќе биде по нивно. А, ќе се најдете себеси како сакате да им попуштате и угодувате.

Не се заљубувајте во еден Лав, бидејќи лично ќе ги сфати сите работи. Така ќе дознаете колку е чувствителен и покрај маската што ги носи. Лавовите ќе ве научат да бидете внимателни со луѓето.

Не се заљубувајте во нив, бидејќи тие  не можат да ги скријат чувствата, ни добрите, ниту пак оние лошите. Ќе ве сакаат силно со се што имате. Но, кога ќе ги повредите, ќе го знаете тоа.

Не се заљубувајте бидејќи постојано ќе ве ставаат на пиедестал и ќе ви покажуваат колку далеку можете да стигнете со тоа што го имате во себе. Тие ќе ве научат што значи сила. Ќе ви помогнат да ги пребродите сите работи и никогаш нема да се откажат од вас. Тие се оние кои ќе ве потсетуваат дека колку и да се лоши работите, дека ќе биде подобро. Тие се тука за вашите најтешки денови за да ви кажат дека ќе огрее сонце.

Коронавирус