петок, 9. декември 2022. Вести денес: 179
home Хороскоп

Не му верувајте на Овенот, не го навредувајте Ракот, не ја испуштајте Шкорпијата, чувајте го Лавот

Не му верувајте на Овенот, не го навредувајте Ракот, не ја испуштајте Шкорпијата, чувајте го Лавот

Често кога запознаваме нови луѓе знаеме да го претпоставиме нивниот карактер според хороскопскиот знак.

Општите описи веќе на сите ни се добро познати. Но, има некои особини според кои може да се поделат по три знаци во четири основни групи.

Луѓе на кои не треба да им верувате, кои не треба да ги навредувате, да не им дозволите да си заминат и да не дозволите да ги изгубите.

Пред да избрзате со некоја одлука, колку и во некој момент сте подготвени да кажете нешто за кое ќе зажалите, помислете дека и покрај тоа што се случило, можеби е подобро да се воздржите и да помислите дека не треба да си дозволите да ја изгубите Водолијата или да го навредите чувствителниот Рак.

На тројца луѓе никогаш не им верувајте- Овенот, Стрелецот и Рибите, тие се егоисти.

Тројца луѓе никогаш не навредувај- Бикот, Ракот и Јарецот, тие се чесни и бараат вистинска љубов.

На тројца луѓе не им дозволувај да си заминат- Девицата, Вагата и Шкорпијата, умеат да чуваат тајни и може да ти ги видат солзите.

Тројца луѓе никогаш не дозволувај да ги изгубиш- Лавот, Близнаците и Водолијата, се вистински пријатели.

Најнови вести

Qatar 2022