среда, 8. декември 2021. Вести денес: 104
home Хороскоп

Најуникатната жена во хороскопот: Еднаш штом ќе ја засакате, животот без неа е незамислив

Најуникатната жена во хороскопот: Еднаш штом ќе ја засакате, животот без неа е незамислив

Ако се заљубивте во жена родена во хороскопскиот знак Риби, тогаш ова чувство ќе трае засекогаш. И дури и да се разделите и тргнете по различни патишта, сепак секогаш во мислите ќе ви биде тоаа како е да се сака таква жена.

Таа е како првите зраци на пролетното Сонце, првиот дожд по сушата, првиот снег што ја покрива земјата како со кадифено ќебе.

Мистичната моќ на Рибите лежи во фактот дека тие со својата љубов го обвиваат не само човечкиот ум, туку и неговата душа. Рибите се знак што ја симболизира мистеријата и романтиката. Оваа жена е и горчлива и слатка, бидејќи нејзината љубов не само што може да се опие, туку и да предизвика силен шок.

Извор: НАНЕ

Коронавирус