петок, 26. ноември 2021. Вести денес: 152
home Хороскоп

Најопасните хороскопски знаци, внимавајте со нив

Најопасните хороскопски знаци, внимавајте со нив

Секој знак има негативни особини измешани со позитивни, но кај некои личности преовладуваат негативните.

Претходна анализа потврди дека најмногу сериски убијци се родени во знакот на Рак, но друго истражување во кое биле вклучени податоци од 488 убијци покажа дека Раковите се најмалку опасни.

Тогаш, вистинското прашање е кој хороскопски знак е најопасен? Според карактерните особини, најопасни се Јарците, а по нив следат Лавовите и Скорпиите, пишува Your Tango

Јарец

Јарците се вистински криминалци со безгрижен карактер. Подготвени се да направат криминал, без разлика дали станува збор за кражба или убиство. Единствен проблем е нивната безгрижност, поради што е лесно да бидат фатени.

Лав

Лавовите се психотични и избувливи и тоа ги прави опасни. Овој знак е под контрола на Меркур, што го прави психотичен и подготвен на злосторство заради слава.

Скорпија

Скорпиите се љубоморни, агресивни и склони на садизам и тоа ги прави опасни, особено кога околностите не се според нивната волја. Поради садистичката природа, сакаат да манипулираат со другите, па дури и ако не се во состојба самите да извршат злосторство, лесно можат да убедат некој друг да го направи тоа наместо нив.

Коронавирус