среда, 29. март 2023. Вести денес: 148
home Хороскоп

Најлошите жени се родени во три знаци – Себични до бесвест

Најлошите жени се родени во три знаци – Себични до бесвест

Најлошите жени се родени во три знаци – Себични до бесвест

Дали сме добар партнер во врската поради нашата природа и менталитет?

Ако имаме проблем во врските, можеби цело време се гледаме со погрешни луѓе? Или пак проблемот е во нас?

Жените во овие три хороскопски знаци многу тешко остваруваат љубовна врска. Тие просто имаат тежок карактер поради кој тешко опстојуваат во заедница. Ако сакате љубов за цел живот, тоа со нив е најтешко, речиси невозможно.

Овен

Жените во овј знак мораат да контролираат и надгледуваат секој аспект на врската. Не се работи за тоа дека не ве почитуваат во врската. Такви се природно. Мораат се да испланираат однапред и сакаат секој детаљ во нивната врска да биде на свое место.Поради својата самодоверба, интересни се на почетокот, но таа самодоверба со текот на времето се претвора во надмоќна природа со која тешко ќе се носите. Тие нема добро да реагираат на некој кој ги загрозува, на некој чија личност е помоќна од нивната. Најважно е да знаете дека тие не сакаат врската да им биде борба за моќ.

Девица

Постои една работа која на луѓето не им е привлечна кај Девицата – тоа е нивната опсесивно критичка и осудувачка природа. ПОради својата перфекционистичка филозофија, Девицата има неразумно високи стандарди. Таа од вас ќе очекува да бидете повеќе од она што сте, и нема да и биде жал што лошо се чувствувате бидејќи сте ги изневериле нејзините очекувања. Таа смета дека има право да поставува високи стандарди, и ако навистина сакате да бидете со неа, морате да дадете се од себе да ги исполните.

Скорпија

Од сите хороскопски знаци, жените во знакот на Скорпија се едни од најинтересните и најуникатните. Тие поседуваат многу квалитети. Паметни се, перцептивни, организирани и одговорни. Она што им недостасува е посветеност. Тие прават работи на одреден начин и мразат кога мораат да се прилагодуваат на туѓите желби. Потребно е многу труд и посветеност ваква жена да си ја посвети себе си врската со вас. Повеќето мажи остануваат разочарани.