среда, 26. јуни 2019. Вести денес: 112
home Хороскоп

Најголем бунтовник е во Зодијакот, но никогаш не ја прави оваа работа во љубовта

Најголем бунтовник е во Зодијакот, но никогаш не ја прави оваа работа во љубовта

Водолиите во љубовта не се едноставни, имаат неконвенционална, речиси бутновна личност која чувствата ги изразува отворено и кокетно.

Лесно е да се препознае Водолијата во љубов. Кога сака некого, не е премногу заинтересирана тоа да биде тајна. Сепак, телесната страст е само еден аспект на Водолијата во љубовта.

Овој знак сака да ве запознае на разни нивоа. Сака да ги поврзува сите делови од мозаикот, се додека не добие полна слика.

Бунтовната страна на Водолијата во љубовта се појавува и при изборот на партнерот. Тие имаат тенденција да изберат партнер кој им „праќа“ екстремни вибрации, бидејќи за нив тоа е поважно од слободата во врската.

Ако постои некој знак кој предизвикува дефиниција на љубов, тоа е Водолијата. Нивните единствени иде и волја за експериментирање се приоритетни кога е љубовта во прашање.

Тие се подготвени да го жртвуваат сопствениот углед за да му покажат на светот дека љубовта може да постои и надвор од нормалните, прифатени рутини.

Мана на тоа експериментирање и истражување е честото предизивикување на безличен став кон партнерпт, кој Водолијата го гледа како апатичен.