сабота, 30. јули 2022. Вести денес: 44
home Хороскоп

Мажите од овој хороскопски знак се лош избор за брак

Мажите од овој хороскопски знак се лош избор за брак

Дознајте зошто овие три знаци, според хороскопот се лоши за брак.

Ракот, Шкорпијата и Стрелецот се многу добри и пријатни личности, но за се освен за мирен брачен живот.

РАК

Мажот Рак не е личност со која животот е лесен, и покрај општиот впечаток дека лицата родени во овој знак се многу пријатни. Овој тип мажи може да се подели во две групи: мажи кои ја сакаат куќата, но се напорни и критичари и мажи кои се пасивни, мрзеливи и незаинтересирани.

Мажот Рак поминува многу повеќе време во куќата од останатите и има длабоки традиционални чувства за домот и семејството.

Иако ги сака жената и децата, тој никогаш до крај не е задоволен, секогаш може да најде нешто за што ќе критикува. Овие луѓе се многу сензуални, бараат постојана еротска стимулација, верни се, но и плашливи, па затоа избегнуваат опасност.

ШКОРПИЈА

Брачна хармонија и успешен заеднички живот најтешко ќе остварите со Шкорпија.

Тоа е можно само под услов ако неговата сопруга биде во негова сенка и го следи секаде.

Не поднесува доминатни жени во било кој поглед. Тој е типична старомодна душа, во куќата е тиранин, како и во останатите видови комуникација. Неговите љубовни реакции се силни и екстремни, па некогаш се склони и на насилство.

Овој знак е многу успешен во работата и способен е да се издржува сам.

Тој е многу љубоморен и посесивен маж. Без оглед на тоа колку внимание и љубов му е пружено тој секогаш ќе има причина за сомнеж и ќе верува дека жената, децата и бизнис пријателите работат против него. Неговите чувства кон сопругата и децаѕа се навистина племенити, но никогаш нема да научи како да ги изрази на вистинскиот начин.

СТРЕЛЕЦ

На овој тип на мажи, потребна им е мудра и тактична жена. Стрелецот и не е баш роден за брак. По природа е хуман и на некој начин ќе учествува во работата на разни друштвени организации. Стрелците се мегаломани, па често сопствениот живот им изгледа мал и неинтересен.

Тој е силен во бракот. Неговата жена мора да има широка свест, ослободена од љубомора. Таа треба да биде вистински уметник за да може да го следи во се и да ги задоволува неговите интереси.

Со овие мажи не е тешко да се живее, но поради нивниот недостаток на чувства и големо нетрпение, сопругата на овој тип мажи ќе мора да ги прошири своите хоризонти, за со него да биде на иста бранова должина.

Тие се весели и интересни момци, кои љубовта ја доживуваат како среќна околност.

Коронавирус