понеделник, 6. април 2020. Вести денес: 155
Актуелна тема

Од минута во минута за ситуацијата со коронавирусот во Македонија и светот

home Хороскоп

Куп пари во џебовите на овие три хороскопски знаци во март

Куп пари во џебовите на овие три хороскопски знаци во март

Сè што е поврзано со парите и хартиите од вредност, ќе биде успешно за овие три хороскопски знаци

Јарците можат успешно да инвестираат. Во рок од 3 до 4 месеци, вашите инвестиции ќе започнат со генерирање на приходи. Првично, парите ќе бидат мали, но ако имате доволно трпеливост и сè се пресметува правилно, тогаш до крајот на годината ќе заработите многу добри пари.Уште во овој ден, претставниците на потпишување можат да планираат големи набавки, дури и недвижнини.

Претставниците на знакот Риби одлично управуваат со своите финансии. Тие се на мислење дека мораат да заработат свои пари. Ќе можат да вршат многу профитабилни зделки со недвижнини.

Третиот знак што ќе може да заработи многу пари е Стрелецот. Претставниците на знакот се многу одговорни во справувањето со финансиските прашања.Тие не започнуваат ништо, освен ако мислат дека сега е вистинското време за инвестиција. Тие можат да профитираат од интелектуална сопственост и да го продадат своето знаење умешно.

Коронавирус