сабота, 17. април 2021. Вести денес: 16
home Хороскоп

Кинески хороскоп за 2020: Кој ќе се збогати, а кој ќе има проблеми

Кинески хороскоп за 2020: Кој ќе се збогати, а кој ќе има проблеми

Следната 2020 година е годината на стаорецот според источниот календар. Ќе донесе и нови проблеми и драматични пресврти во нечиј живот, како и нови радости.

Некои од вас ќе добијат нови големи финансиски придонеси.

Ќе има за секого по нешто, но што точно ве чека според вашиот хороскопски знак, утврден со вашата година на раѓање, во следните неколку редови:

Стаорец (1996, 1984, 1972, 1960, 1948 година)

Многу значајни промени и нови случувања ве очекуваат во 2020 година. Најважно е да не се плашите од тешкотии. Без нив едноставно не се може. Важно е дека сите претставници на овој знак ќе имаат многу среќа во наредните 365 дена, односно во новата 2020 година.

Вол (1997, 1985, 1973, 1961, 1949 година)

Новата година нема да ви донесе многу проблеми. Можеби се надевате дека ќе направите големи планови, но не вреди, освен ако не одлучите да ги преземете работите во целост во свои раце и навистина не сте под притисок.

Ќе бидете успешни во повеќето работи што ќе ги направите – семејство, социјален живот и финансии.

Тигар (1998, 1986, 1974, 1962, 1950 година)

Нема да имате финансиски проблеми. Лошата вест е дека љубовни проблеми ве очекуваат во втората половина на 2020 година. Многу е важно да започнете да се грижите подобро за вашето здравје и да бидете повеќе да разговарате и да се дружите со најблиските. Постои многу висок ризик да бидете предадени, внимавајте.

Зајак (1999, 1987, 1975, 1963, 1951)

Во новите 365 дена, многу е важно да бидете внимателни на сите видови трошоци. Важно е да се донесат финансиски одлуки откако ќе ги измерите внимателно добрите и лошите страни. Со здравјето ќе бидете добро, исто така и личниот живот во 2020 година ќе ви биде добар.

Змеј (2000, 1988, 1976, 1964, 1952, 1940)

Во годината на стаорецот, личностите кои се родени во кинескиот знак Змеј не ги очекува многу промени. Сепак, важно е да не се донесуваат спонтани и избрзани одлуки. Одвојте повеќе време за себе и обрнете повеќе внимание на вашето здравје – правете редовни прегледи кај матичниот лекар.

Змија (1989,1977, 1965, 1953, 1941)

Во 2020 година, најважно е да се фокусирате на вашето здравје. Годината на стаорецот ви носи многу шанси да го промените животот. Сепак, точно е дека треба уште многу да се случи – треба да ги преиспитате своите вредности, да заборавите на некои луѓе кои ве влечат назад и така натаму. Севкупно, 2020 година нема да биде особено лесна.

Коњ 1990, 1978, 1966, 1954, 1942)

Вашите потешкотии ќе бидат главно професионални и лични. Здравствените проблеми не се исклучени. Треба да бидете внимателни во врска со вашата судбина и да го користите она што го добивате навреме. Во новата година можете целосно да го промените полето во кое досега се развивате.

Коза (1991, 1979, 1967, 1955, 1943)

Можни се тешкотии и пречки во приватноста, кавги со колегите, предавство и многу други неволји од оваа природа. Многу е важно да ги ограничите вашите емоции и да ги анализирате и вашите сопствени постапки и другите на другите. Сè ќе биде решено, само размислете како да се насочите во вистинската насока.

Мајмун (1992, 1980, 1968, 1956, 1944)

Некои претставници на овој знак ќе купат нов дом или ќе имаат дете. Слободните и неограничени претставници на овој знак според кинескиот календар ќе го најдат својот душевенмир. Многу е важно, бидејќи ја градите својата нова врска, да се сеќавате дека финансиите се исто така важни и да научите како да го распределите буџетот.

Петел (1993, 1981, 1969, 1957, 1945)

Годината 2020 ќе биде многу успешна за вас и сепак тешкотиите нема да се избегнат. Можеби ќе го извлечете најдоброто од тоа што ви е дадено, но важно е да не ги оставате емоциите да ве надвладеат.

Куче (1994, 1982, 1970, 1958, 1946 година)

Годината ќе ви биде многу пријатна и лесна. Може да пробате нови работи, да започнете нови проекти, да започнете нов бизнис или да го смалите семејното гнездо. Најдете повеќе време за одмор и патување.

Свиња (1995, 1983, 1971, 1959, 1947)

Нема да имате финансиски проблеми или лични проблеми. Годината на металскиот стаорец ќе биде успешна за вас во секој аспект. Сепак, важно е да не се опуштите, за да не ја исплашите среќата, особено на крајот на годината. Имајте за цел повеќе, насочете се високо и работете напорно.

Извор: Женски магазин

Коронавирус