четврток, 23. јуни 2022. Вести денес: 82
home Хороскоп

Измамниците се раѓаат во овие три знаци

Измамниците се раѓаат во овие три знаци

Близнаци: Измамуваат од чиста здодевност

Близнаците не сакаат рутина, а ако во врската почувствуваат дека се приближуваат до таа категорија, без проблем ќе побараат нешто ново кај некој друг.

Лав: Измамува бидејќи сака повеќе внимание

Колку и внимание да му давате на Лавот веројатно не е доволно. Лавовите се опседнати со идејата светот да се врти околу нив, а ако на секунда не се задоволни со количеството внимание кое го добиваат бргу ќе го добијат од некој друг.

Скорпија: Измамува бидејќи сака да ја шири љубовта

Скорпиите се многу сексуални битија и сакаат да ја шират љубовта каде и да можат, а тоа најчесто значи и дека ќе ја шират меѓу луѓето со кои не се во врска.

Коронавирус