среда, 8. декември 2021. Вести денес: 104
home Хороскоп

Хороскопски знаци кои најчесто лажат во љубовните врски

Хороскопски знаци кои најчесто лажат во љубовните врски

Луѓето лажат од разни причини. Некои тоа го прават за да избегнат конфликт, некои да не ги повредат другите, а некои за да се извлечат од некаква непријатна ситуација.

Овие хороскопски знаци често лажат во љубовните врски:

Близнаци

Близнаците многу често ги лажат своите партнери, а тоа најчесто го прават за да не ги повредат. Нив често лагата им служи за да го одржат мирот во нивната љубовна врска.

Риби

Рибите често се плашат да го побараат тоа што го сакаат. Сакаат партнерите да им ги читаат мислите и индиректно да покажат што сакаат, па поради тоа често се служат со лаги. Нив лагата им е стратегија.

Вага

Вагите се многу шармантни, а со лагите се обидуваат да манипулираат со своите партнери. Така сакаат да избегнат било каков облик на конфликт.

Рак

Раковите се плашат да ја прифатат вистината, па често лажат за партнерот да не го повредат. Сепак, нивните лаги се многу помали од останатите наведени хороскопски знаци.

Коронавирус