четврток, 5. август 2021. Вести денес: 94
home Хороскоп

Девица: Најнежниот знак во хороскопот кој никако не смеете да го повредите

Девица: Најнежниот знак во хороскопот кој никако не смеете да го повредите

Бидете внимателни, тие знаат дека се чувствителни и даваат сé од себе да ги контролираат своите емоции. Толку ги потиснуваат, така што често ќе дознаете што им смета дури кога ќе ’им пукне’.

Станува збор за хороскопскиот знак Девица.

Важно е на Девицата да и дадете чувство на сигурност, за да може слободно да зборува за своите чувства. За нив е важно да ги сослушате. Сепак, бидете подготвени за следната експлозија, бидејќи Девиците се исклучителни во потиснување на чувствата. Секогаш говорете ја вистината и бидете искрени. Не само што го “намирисува” лажгото од километар, туку искреноста ја цени дури и повеќе од редот. Добрата страна на ова е што интуитивната Девица сама ќе започне тешка тема ако смета дека вам ви е незгодно. Лоша страна е што не можете ништо да сокриете од нив, дури и ако тоа го правите за нивно добро.

Коронавирус