петок, 29. јули 2022. Вести денес: 89
home Хороскоп

Близнаците имаат негативна страна, со личност од овој хороскопски знак нема да ви е лесно во врска

Близнаците имаат негативна страна, со личност од овој хороскопски знак нема да ви е лесно во врска

Близнаците уживаат во озборувања. Мора да знае сè за секого и со задоволство прави увид во туѓите животи.

Не е паметно да му ги доверувате и откривате своите тајни.

Денес е таму, а утре којзнае каде и затоа не може да му се верува.

Тој често ги менува ставовите, па затоа е тешко да се каже што навистина мисли и сака. Не е особено верен во љубовта и неговото минато е полно со пропаднати односи.

Повеќе од емоционалната посветеност на еден партнер го возбудува „седење на две столчиња“.

Коронавирус