петок, 30. септември 2022. Вести денес: 0
home Хороскоп

Ако Близнаците ви ветат нешто, знајте дека ќе се случи ова: Не верувајте премногу на овие знаци затоа што тие ќе ве разочараат

Ако Близнаците ви ветат нешто, знајте дека ќе се случи ова: Не верувајте премногу на овие знаци затоа што тие ќе ве разочараат

Лесно е да се даде ветување, но многу потешко е да се исполни, поради што ветувањата остануваат како празна страница хартија. Постојат хороскопски знаци кои и покрај можната желба да го исполнат ветувањето, на крајот никогаш не го завршуваат започнатото.

Близнаци
Кога Близнаците ветуваат нешто, имаат намера да го исполнат. Сепак, тие постојано се обидуваат да направат повеќе отколку што всушност можат и можат да бидат презаситени со сè што треба да сторат. Кога ветуваат нешто, не размислуваат дали навистина можат да го реализираат. Тешко е да се фокусираат на задачата и тие се склони кон „прекумерни каснувања“. Тие се плашат од неодобрување и дека ќе ги изневерат луѓето, па со задоволство ветуваат нешто само за да ветат.

Водолија
Водолијата може да вети нешто само за да добие нешто кон кое се стреми. Тој користи ветувања и не гарантира дека ќе го одржи зборот. Тој знае како да биде манипулатор и го оправдува како повисок интерес. Ако се под притисок да го исполнат ветувањето, најверојатно нема да го сторат тоа.

Вага
Вагите сакаат да ги израдуваат сите, за луѓето да ги гледаат како сигурна личност на која можат да и веруваат. Затоа, тие даваат ветувања што обично не ги исполнуваат. Тие не се искрени и не признаваат дека не сакаат да направат нешто. Ветуваат толку многу што ако размислат за нив само една минута, самите би знаеле дека не можат да ги исполнат.

Риби
Рибите ги карактеризира љубезноста и желбата да помогнам на сите кои им е потреба нивна помош. Но нивниот проблем е тоа што тешко кажуваат не, и прифаќајки се лесно даваат ветувања. Кога ќе дојде моментот да го остварат тоа , Рибите се премногу зафатени и оптеретени да би ги исполните барем половина од дадените ветувања.

Стрелец
Ако исполнувањето на ветувањето не го оптоварува премногу, можеби ќе може да го одржи зборот. Сепак, Стрелецот е невнимателен во ветувањата и често заборава да ги одржи. Тој не е злонамерен, тој е само малку повеќе фокусиран на себе и на своите потреби. Она што сакаат да го прават со своето време им е поважно од одржувањето на ветувањата.

Овен
Кога Овен ветува, тој е сигурен дека ќе може да го одржи ветувањето. Но, тогаш ќе се појават нови работи, Овенот ќе биде премногу зафатен и тогаш нема ништо од ветувањето. Овенот ќе се согласи на нешто без да размислува за логистиката за тоа, а организирањето задачи не е една од нивните предности. Тие не сакаат никој да ги доведува во прашање нивните способности, па затоа ќе ветат дека ќе направат нешто што на крајот е премногу тешко и за кое ќе работат дополнително.

Коронавирус