недела, 26. септември 2021. Вести денес: 39
home Хороскоп

3 знаци на Зодијакот што треба да ја слушаат интуицијата: „Шестото сетило“ ви носи љубов и среќа

3 знаци на Зодијакот што треба да ја слушаат интуицијата: „Шестото сетило“ ви носи љубов и среќа

Колку пати сте имале претчувство за тоа што треба да кажете или да направите, а потоа залудно да одлучите да не го слушате тоа „чувство во стомакот“? Исходот би бил лош за вас во повеќето случаи.

„Шестото сетило“ е подарок што не треба да се издава, потсетуваат астролозите. Тие издвојуваат три знаци на Зодијакот во кои интуицијата ќе расте од ден на ден до крајот на летото, а кои доколку ја почитуваат, ќе им донесат подароци во форма на финансиски просперитет, нови љубови и прекинување со лоши навики.

Девица
Отсекогаш сте верувале во вашето „шесто сетило“, а меѓу пријателите сте познати по тоа што можете да предвидите што ќе се случи во блиска иднина. Уживате да објавувате идни настани и овој период е вистинско време да блеснете во полн сјај и да се вратите на сцената како советник чии предвидувања сите ќе ги слушаат безусловно.
Но, не заборавајте да го примените она што ви го кажува „шестото сетило“. Ако се позиционирате исклучиво како советник на другите, и не го почитувате „гласот одвнатре“ што се однесува на вашите емотивни и деловни односи, лесно може да се случи на есен да бидете казнети и во љубов и во работа.

Шкорпија
Иако понекогаш сте склони да кажете нешто што не одговара на вистината само за да добиете лична корист од тоа, сега ќе го слушнете „шестото сетило“ како „шепоти“ кога треба да ја преземете улогата на советник и кога е време да замолчите.
Ако го слушате, ќе ги скратите неволјите и ќе избегнете непотребни конфликти со луѓе од работа кои биле предизвици за играње. Во исто време, ќе ви се отворат нови деловни можности и шанса да го умножите богатството.
До крајот на летото, ќе ги анализирате информациите што ќе ги добиете и ќе ги комбинирате со она што ви го кажува „чувството во стомак“. За многу луѓе во околината, вашите искрени предлози и препораки ќе значат нешто.

Риба
Ќе доживеете скоро видовита интуиција и непогрешливо ќе ги согледате околностите во кои се наоѓате. Конечно ќе „прогледате“ и ќе видите сè што било пред вас „како на чинија“, а не сте сакале или не можеле да видите.
Отсекогаш сте верувале во вашето „чувство во стомак“, и тоа чувство сега ќе ве однесе на неочекувана територија. Отворете го умот за нови знаења и ќе бидете пријатно изненадени од она што ќе ви се случи до крајот на летото. Ѕвездите ветуваат незаборавни моменти, особено на емотивно ниво.

Коронавирус