четврток, 22. октомври 2020. Вести денес: 124
home Комерцијални објави

УНИБанка со нов ПАКЕТ на услуги за физички лица

УНИБанка со нов ПАКЕТ на услуги за физички лица

УНИБанка, деновиве промовира исклучителен пакет на услуги за физички лица. Пакетот овозможуванов, современ и посигурен начин на користење на наjсекоjдневните банкарски услуги,како и значително намалување на трошоците на клиентите. Достапноста на услугите е во секое време и место.

Имено, со активирањето на овој пакет за само 99 денари месечен надомест, добивате:

* без провизија неограничени повлекувања готовина со дебитни картички на сите банкомати во земјата;

*  без провизија неограничени денарски трансакции преку Е-Банкарство;

* УНИ СМС известување;мобилно и електронско банкарство;

* одржување на сметката и други поволности.

“Со овој пакет на услуги, клиентите на УНИБанкаимаат можност да ги заштедат своето време и пари при извршувањето на банкарските плаќања“– истакна извршниот директор на УНИБанка, г-дин Владислав Хаџидинев.

Покрај намалувањето на трошоците, клиентите може релаксирано да пазаруваат, да патуваат на своето омилено место и да не чекаат во ред за плаќање на своите обврски, бидејќи може да плаќаат и да подигнуваат готовина од било каде.

За повеќе информации: http://www.unibank.mk/

Коронавирус