недела, 9. мај 2021. Вести денес: 124
home Комерцијални објави

УНИ Банка од денеска воведува електронско банкарство за своите клиенти

УНИ Банка од денеска воведува електронско банкарство за своите клиенти

УНИ Банка ги известува своите клиенти дека од 16.03.2020 година УНИБанка АД Скопје воведе нова услуга на електронското банкарство за клиенти: физички и правни лица.

-Отсега ќе можете сами да отворате трансакциска и депозитна сметка, како и самостојно да ги надополнувате депозитите во секое време, брзо, лесно и сигурно.

Ви овозможуваме заштеда на време и средства и можност да ги завршите Вашите банкарски обврски, 24 часа на ден, седум дена во неделата, без дополнителна посета на експозитурите.

Повеќе информации на : www.unibank.mk, стои во нивното соопштение до јавноста.

Коронавирус