четврток, 28. октомври 2021. Вести денес: 48
home Комерцијални објави

Купувај за 500 денари и можеш да добиеш 100.000 денари

Купувај за 500 денари и можеш да добиеш 100.000 денари

Десет корисници на Visa картичките на УНИБанка ќе освојат парични награди од играта „Купи…победи”

Учествувајте во наградната игра на УНИБанка и Visa и можете да освоите 100.000 денари!

Од 01.09 до 31.10.2020 година, купувајте онлајн или платете на ПОС терминал минимум 500 денари пет пати и имате можност да бидете еден од десетте победници во играта на УНИБанка „Купи…победи” . Наградите се – тројца добитници ќе освојат по 60.000 денари, тројца по 30.000 денари, тројца по 10.000 денари и само еден ќе успее да ја освои главната награда од 100.000 денари!

Право на учество во играта имаат сите физички лица на возраст над 18 години, корисници на една од следните картички – Visa Classic Debit, Visa Classic и Visa Gold, издадени од УНИБанка. Се земаат предвид сите трансакции направени од страна на корисникот на картичката или од страна на корисниците на дополнителни картички поврзани со единствената сметка на корисникот, на проджните места или електронска трговија не само во земјата, туку и во странство. Во играта не влегуваат исплатите на готовина од банкомат, банкарски шалтери, членарини и провизии, како и сторнирани трансакции.

Право на учество немаат вработените на УНИБанка како и членовите на нивните семејства.

Сите корисници на картички имаат подеднаква шанса во извлекувањето, но само десет најсреќни од нив ќе бидат извлечени компјутерски по принцип на случаен избор на 30.11.2020 и ќе бидат објавени во рамките на три работни дена на сајтот на организаторот – www.unibank.mk

Локални избори 2021