Томовски: За напразно фрлена лопата за коридорите досега власта исплатила над 200 милиони евра, додека граѓаните молат за помош – потребни се промени

„На сите мерила за успех се наоѓаме на дното, како во делот на образованието, странските директни инвестиции, екологија и слично, додека на оние мерила каде се мери корупција, криминал, непотизам таму убедливо сме на врвот и тоа место го држиме и не го испуштаме откако на власт дојде тандемот ДУИ и СДС“. Ова во интервју … Продолжи со читање Томовски: За напразно фрлена лопата за коридорите досега власта исплатила над 200 милиони евра, додека граѓаните молат за помош – потребни се промени