Твитови

Твитови

Со пари на граѓаните се обложуваме во живо- Во Собранието се гласа доверба на Владата, а пратениците на СДСМ гледаат ЛШ (ФОТО)

Фотографии на социјалните мрежи вечерва се појавија од Собранието на Република Македонија каде во моменти додека се  гласа „доверба...
Твитови

Кога се протестираше пред домот на Груевски тоа беше демократија, сега за СДСМ граѓаните се „гробари на мирот“ (ФОТО)

Дел од атмосферата пред куќата на @GruevskiNikola коа #шарениреволуционери а сега #шаренифункционери протестираа. Зашо @GruevskiNikola не се понашаше...