Вести

Вести

Ова е тинејџерот кој убил 18 и рани 70 луѓе: Во мобилниот телефон на Владислав пронајдена снимка од пред да се самоубие

За масакрот во Политехничото училиште во Карч, во источниот дел на Крим, одговорен е 18-годишниот Владислав Рослјаков. Тој прво одел низ...
Вести

Експлозијата на Крим е терористички чин- напаѓачот влегол и почнал да пука, тела на настрадани има секаде во факултетот

Експлозијата на Техничкиот факултет во Керч на Крим е предизвикана од рачно изработена експлозивна направа, изјави првиот заменик...