Вести

Вести

ЗАБОРАВЕТЕ ВЛЕЗ БЕЗ КОРОНА ТЕСТ: Германија воведе обврзен тест за повратници од ризични држави, вклучувајќи ја и Македонија

Во Германија стапува на сила ново правило за задолжително тестирање на коронавирус за сите патници кои се враќаат во земјата од области...
Вести

Невестата од Бејрут: „Мислев дека ќе умрам“ или како најубавиот ден во животот на млада докторка стана кошмар

Силата на експлозијата ја фрли невестата на земја, а и младоженецот не помина подобро. Тој „одлета“ речиси два метри пред да падне на...
Вести

ОВАА ЗЕМЈА Е ПРВА ВО СВЕТОТ- пронајде вакцина, а на 12 август ќе започнат да ја примаат медицинските работници и постарите жители

Руската вакцина против вирусот Ковид-19, направена од центарот „Гамалеј“, ќе биде регистрирана на 12 август, а ќе биде прва што ќе ја примат...