Регион

Регион

Македонците често летуваат тука, но од денеска ќе им биде страв да влезат во вода- уловен редок вид ајкула (ФОТО)

Во близина на областа Радиме, кај Валона, во рибарските мрежи денеска e уловена ајкула долга 1,5 метaр. -Овој вид ајкула е многу редок во...
Регион

Доколку планирате одмор во Грција ова мора да го знаете: Прогласен највисок степен на опасност, повторно и се заканува катастрофа!

Пожарникари, полиција, војската заеднички патролираат на целата територија на Грција. -После страшното невреме постои закана од нова...