Ракомет

Ракомет

„Идејата ни беше да направиме од Вардар шампион, некои нови ветришта направија се таа успешна приказна да згасне“

Вардар е синоним за спортот во Скопје. Од самиот почеток кога го спасивме од втора лига и го превзема Град Скопје идејата ни беше да направиме...