Останати спортови

Останати спортови

Шаховскиот Клуб АЛКАЛОИД повторно на Европскиот Клупски Куп 2018, трета година по ред во ист состав

Шаховскиот Клуб АЛКАЛОИД, продолжува со настапите на Европскиот Клупски Куп, кој оваа година се одржува од 11 до 18.10.2018 година во Порто...