Кошарка

Кошарка

Наместо на погреб во стриптиз бар- познатиот кошаркар под истрага, побарал дозвола да го напушти кампусот- па зажали!

НБА кошаркарот Лу Вилијамс е под истрага од страна на лигата за посета на стриптиз клуб, откако го напуштил комплексот „Дизни Ворлд“...