Кошарка

Кошарка

Најубавата српска кошаркарка беше претепана од момчето, роди син, а сега потпиша за албански тим: „Во Србија никој не ме сака“

36-годишната кошаркарка од Србија, Милица Дабовиќ крена голема прашина со последниот потег кој го направи, а се работи за продолжување...